Videopac / Odyssey2 forum

About this forum. => Videopac / Odyssey2 forum => Topic started by: Ozyr on July 31, 2014, 01:22:30 PM



Title: 502 Bad Gateway
Post by: Ozyr on July 31, 2014, 01:22:30 PM
This has been happening for a while, now and then, but has been slowly getting worse for me. Hits a few times a week now.
Getting a '502 Bad Gateway' error when trying to reach the forum. This is from work or home. Curious as to what is causing this. From what I Googled, possible ISP issue!?


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: Janzl on July 31, 2014, 01:58:46 PM
Don't know Ozyr, I am not having any problems. If more people experience these issue's please let me know in this topic.


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: gertk on July 31, 2014, 09:30:46 PM
I have experienced it a few times some time ago while trying to answer Marc's question on the forum. Later on it all worked magically again. Maybe bandwidth issues ?


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: ccc--- on July 31, 2014, 10:12:00 PM
Got it for the first time right now. But after a reload it worked ...


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: Janzl on August 01, 2014, 07:35:07 AM
Hmmm... if this keeps on going I'll contact the hostingservice.

More info: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/502error.htm (http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/502error.htm)

As more people are experiencing this it looks like it's server-sided.


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: manopac on August 01, 2014, 07:38:55 AM
got it quite a few times already (~ once per day) - it works again either on reload or a few minutes later ...


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: TomBeck on August 01, 2014, 09:19:11 AM
got it quite a few times already (~ once per day) - it works again either on reload or a few minutes later ...

Yes. I make the same experience.


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: Sweersa on August 03, 2014, 04:54:45 PM
It works fine and fast for me in Michigan at work and home, and where I'm currently visiting in South Dakota.


Title: Re: 502 Bad Gateway
Post by: Rene_G7400 on August 03, 2014, 10:43:13 PM
Sometimes it takes a while for the forum pages to load, but I've never seen this error message.