Videopac / Odyssey2 forum

Emulation => Emulating the Videopac / Odyssey2 => Topic started by: PowerpointGOD on April 22, 2016, 10:44:29 AM



Title: O2EM 64-bit?
Post by: PowerpointGOD on April 22, 2016, 10:44:29 AM
Is O2EM only 64-bit? Is there any 32-bit emulators them Homer?


Title: Re: O2EM 64-bit?
Post by: Rene_G7400 on April 24, 2016, 05:01:29 PM
My computer has a 32-bit Windows version and O2em works fine on it.


Title: Re: O2EM 64-bit?
Post by: PowerpointGOD on April 25, 2016, 07:58:57 AM
My computer has a 32-bit Windows version and O2em works fine on it.


Everything i start O2EM its there for a half second before shutting down it self.


Title: Re: O2EM 64-bit?
Post by: manopac on April 25, 2016, 09:35:26 AM
which version of O2EM are you running ? the one downloadable on source forge does NOT contain a menu that lets you select a game - so if there is no ROM image provided when starting O2EM it immediately closes again - either uses a frontend (O2Launcher) or a newer version of O2EM where I implemented a game selector (you can get it here:
http://videopac.nl/forum/index.php?topic=1771.0   )



Title: Re: O2EM 64-bit?
Post by: PowerpointGOD on April 27, 2016, 09:59:38 PM
which version of O2EM are you running ? the one downloadable on source forge does NOT contain a menu that lets you select a game - so if there is no ROM image provided when starting O2EM it immediately closes again - either uses a frontend (O2Launcher) or a newer version of O2EM where I implemented a game selector (you can get it here:
http://videopac.nl/forum/index.php?topic=1771.0   )


Thanks! It works really great.