Videopac / Odyssey2 forum
September 22, 2019, 04:30:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: If you have some news and you want it to be shown here, pm Janzl!
 
   Home   arcade Help Login Register links videopac.nl  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Check the size...  (Read 6247 times)
Janzl
Administrator
I'd sell my mother for a Videopac
*****
Posts: 2321


I now can cross that bloody street...


facebook@janzl.com
WWW
« on: October 22, 2007, 10:07:59 PM »

Hi all,

I am building my first Vpac/Ody game conversion for flash so we can play it on the forum and bust eachothers highscore.
I have installed a game called test. It's nothing more then a "select game" screen.
I want you all to let me know if the size of the game is to big for your screens.

Please let me know.

Thanx,

Janzl
Logged

Ne tirez pas sur le administrator!
dronspa
Post Axe Pete!
*****
Posts: 676



WWW
« Reply #1 on: October 22, 2007, 10:30:14 PM »

Looks perfect in my laptop. Wink

If you port some games, will be a great great thing!!
Logged

Janzl
Administrator
I'd sell my mother for a Videopac
*****
Posts: 2321


I now can cross that bloody street...


facebook@janzl.com
WWW
« Reply #2 on: October 22, 2007, 10:35:24 PM »

That's the plan!  Grin

If anyone else has these ambitions feel free to do so. Smiley It's very simple to make a flash game compatible for use with the highscore feature on the Forum Arcade.
Logged

Ne tirez pas sur le administrator!
grgh
I'd sell my mother for a Videopac
********
Posts: 2279


Freedom Fighter academy dropout


george.r.g.hayward
WWW
« Reply #3 on: October 22, 2007, 11:15:47 PM »

Works good for me.
How can that 'select game' sound still sound so good after 25 years!
Logged

http://www.videopac.com/ reborn Dec-07, forever an ongoing project.
Rene_G7400
Pedit5
I take the Videopac and leave the Canoli!
*
Posts: 2519



WWW
« Reply #4 on: October 22, 2007, 11:16:56 PM »

Looks fine!
Logged
Seob
Give this man a Jopac!
******
Posts: 1385



« Reply #5 on: October 22, 2007, 11:18:26 PM »

Size is perfect on my macbook. Don't know the pixel size of the screen.
Logged

8 bits of fun
Janzl
Administrator
I'd sell my mother for a Videopac
*****
Posts: 2321


I now can cross that bloody street...


facebook@janzl.com
WWW
« Reply #6 on: October 23, 2007, 12:19:29 AM »

the resolution of the game is 640*480
Logged

Ne tirez pas sur le administrator!
Rafael
Pedit5
I'd sell my mother for a Videopac
*
Posts: 2468



« Reply #7 on: October 23, 2007, 02:01:34 AM »

the resolution of the game is 640*480

Can you give a full size option? Smiley
Logged
Janzl
Administrator
I'd sell my mother for a Videopac
*****
Posts: 2321


I now can cross that bloody street...


facebook@janzl.com
WWW
« Reply #8 on: October 23, 2007, 09:01:38 AM »

Unfortunately, not at the moment. And I don't know if this option will ever be available. Sad Huh?
Logged

Ne tirez pas sur le administrator!
mjb
Freedom Fighter
****
Posts: 487


Another Year More Videopac To Colllect


mark.bodiella BarmyfishUK
« Reply #9 on: October 23, 2007, 06:35:59 PM »

works fine for me
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!